Klart Fokus forening, som tilbyr lavterskeltilbud for bedre selvbilde og mestring, har inngått et samarbeid med Trondheim sentrums største utleiestudio. Studioet ligger sentralt i Havnelageret Pir II 13B, 7010 Trondheim.

Samarbeidet gir Klart Fokus forening tilgang til et moderne og funksjonelt studio som er utstyrt med alt du trenger for å ta gode bilder, inkludert lys, utstyr og rekvisitter. Studioet er åpent etter avtale, og det kan brukes til en rekke formål, blant annet:

  • Fotoworkshops
  • Fotoshoots
  • Leie til private eller profesjonelle fotografer

– Dette er en fantastisk mulighet for oss, sier leder for Klart Fokus forening, Emilie Henie Sørsdal. – Studioet vil gi oss en helt ny arena for å tilby våre aktiviteter, og det vil gjøre det mulig for oss å nå ut til enda flere mennesker.

Sørsdal forteller at foreningen har et sterkt fokus på fellesskap, og at studioet vil være et viktig samlingspunkt for deltakerne.

– Studioet vil gi oss et trygt og støttende miljø der deltakerne kan lære om fotografi, møte nye folk og skape minner som vil vare livet ut, sier Sørsdal.

Klart Fokus forening er en ideell organisasjon som drives av frivillige. Foreningen tilbyr en rekke aktiviteter for personer som sliter med selvbildet, blant annet fotoworkshops, møtekvelder og fototurer.

For mer informasjon om Klart Fokus forening, kan du besøke deres nettside eller kontakte dem direkte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *