Klart Fokus forening tilbyr en rekke aktiviteter for personer som sliter med selvbildet. Alle aktivitetene er åpne for alle, uavhengig av alder, kjønn, erfaringsnivå eller bakgrunn.

For å delta på en klubbkveld eller workshop stilles det ingen krav. Du trenger ingen ting, kom som du er og bli med!

Klart Fokus forening er en ideell organisasjon som drives av frivillige. Foreningens mål er å hjelpe personer som sliter med selvbildet til å se seg selv på en mer positiv måte.

Klubbkveldene og workshopene er en fin måte å lære nye ting, møte nye folk og få støtte fra andre.

Her er noen eksempler på hva du kan lære på en klubbkveld eller workshop:

  • Grunnleggende fotografiske ferdigheter
  • Mestringsteknikker
  • Selvtillitsbygging

Hvis du er interessert i å delta på en klubbkveld eller workshop, kan du finne mer informasjon på Klart Fokus sine nettsider eller ved å kontakte dem direkte.

Vi håper å se deg der!

Hvorfor er det viktig at det ikke stilles krav til deltakere?

Det er viktig at det ikke stilles krav til deltakere på klubbkvelder og workshops fordi det kan være en barriere for noen som sliter med selvbildet. Hvis det stilles krav, kan det være at noen føler at de ikke er gode nok eller at de ikke har nok erfaring.

Ved å fjerne kravene, åpner Klart Fokus opp for at alle kan delta, uavhengig av bakgrunn eller erfaringsnivå. Dette bidrar til å skape et trygt og inkluderende miljø der alle føler seg velkomne.

Klart Fokus forening mener at alle har rett til å lære og utvikle seg, uavhengig av hvem de er eller hva de har opplevd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *