Doner fotoutstyr?

Klart Fokus forening ønsker digitale kameraer!Klart Fokus er en ideell forening i Trondheim som jobber med å gi ungdom mulighet til å utforske fotografi og visuell kunst.

Vi tilbyr kurs, workshops og mentorprogrammer for unge i alderen 13-25 år.For å videreutvikle våre programmer og gi ungdommene enda bedre muligheter, ønsker vi å kjøpe fungerende digitale kameraer fra følgende merker: Nikon Canon Sony Vi er interessert i både speilreflekskameraer og speilløse kameraer, i alle prisklasser. Kameraene kan være av eldre modeller, men de må være i god stand og fungere optimalt.

Hvorfor trenger vi kameraer? Vi ønsker å gi alle ungdommer i våre programmer tilgang til et kamera, uavhengig av om de har eget eller ikke.

Vi trenger kameraer til kurs og workshops i fotografi. Vi ønsker å tilby utlånsordning av kameraer til ungdom som ønsker å utforske fotografi på egen hånd.

Hvordan kan du hjelpe?

Har du et fungerende digitalt kamera fra Nikon, Canon eller Sony som du ikke lenger bruker?

Vi setter stor pris på om du vil donere det til Klart Fokus!Du kan også støtte oss ved å kjøpe et kamera og donere det til foreningen.

Vi er takknemlige for alle bidrag, små og store!

Hvordan kontakte oss?

For mer informasjon eller for å donere et kamera, kan du kontakte oss på: post@klartfokus.no Telefon: 955 26 666

Vi takker for din støtte!

Med vennlig hilsen

Klart Fokus forening